Теорія організації як основа формування засад самоменеджменту - Осадча, Н.В.; Літовченко, Б.В. (Вісник економічної науки України, 2016)
Стаття присвячена проблемам формування засад самоменеджменту з використанням теорії організації та стану людини в ній, етапів її зрілості. Аналізуються сучасні аспекти самоменеджменту з точки зору теорії організації. На основі визначення стратегії і теорії організації в аспекті самоменеджменту зроблено припущення про взаємозв’язок самоменеджменту з інноваційною діяльністю та підвищенням ефективності діяльності організації.