Боротьба Центральної Ради за автономію України в інтерпретації Павла Христюка - Муха, Д. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У статті аналізуються погляди одного з провідних діячів української революції 1917–1920 рр. П. Христюка. Зосереджена увага на питанні відносин Української Центральної Ради з Тимчасовим урядом.