Суспільно-політичний устрій Київської Русі в оцінці В.Ю. Данилевича - Гомоляко, А. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У даній статті висвітлюються історичні погляди професора В. Ю. Данилевича (1872–1936 рр.) щодо суспільно-політичного устрою Київської Русі.