Пам’яті академіка-засновника Академії економічних наук України Гриньової Валентини Миколаївни (Вісник економічної науки України, 2016)
Пішла з життя академік-засновник Академії економічних наук України, доктор економічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України Гриньова Валентина Миколаївна