Міжнародна наукова конференція «Місце архівістів та роль архівів у суспільстві сьогодні й завтра» - Матяш, І.Б.; Левченко, Л.Л. (Український історичний журнал, 2013)
12–16 листопада 2012 р. у Національному архіві Франції (Париж) відбулася Міжнародна вища архівна конференція (International Superior Conference of Archival Studies), присвячена юридичним і технічним проблемам архівної справи, ролі архівів та архівістів у сучасному суспільстві.