Г.Корольов. Федералізм Михайла Грушевського: міфи, уявлення, проекти - Тельвак, В.В. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Корольов Г. Федералізм Михайла Грушевського: міфи, уявлення, проекти. – К.: Інститут історії України НАНУ, 2012. – 250 с.