С.Єфремов. Щоденник: Про дні минулі (спогади) - Іваницька, С.Г.; Єрмашов, Т.В. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Єфремов С. Щоденник: Про дні минулі (спогади) / Упор., вступ. ст. І.Гирича. – К.: Темпора, 2011. – 792 с.