До 75-річчя доктора історичних наук, професора М.І.Бушина - Гуржій, О.І.; Лазуренко, В.М. (Український історичний журнал, 2013)
10 березня 2013 р. виповнилося 75 років від дня народження доктора історичних наук, професора, академіка Української академії історичних наук, заслуженого працівника освіти України, завідувача кафедри історії України Черкаського державного технологічного університету Миколи Івановича Бушина.