Дзюба О. Приватне життя козацької старшини ХVІІІ століття (на матеріалах епістолярної спадщини) - Боряк, О.О. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Дзюба О. Приватне життя козацької старшини ХVІІІ століття (на матеріалах епістолярної спадщини) / Відп. ред. В.А.Смолій. – К.: Інститут історії України, 2012. – 347 с.