Слабка локалізація – можлива причина особливостей температурної поведінки електроопору аморфних сплавів на основі кобальту - Семенько, М.П. (Металлофизика и новейшие технологии, 2014)
Досліджено та проаналізовано температурні залежності електроопору R(T) аморфних сплавів Сo80xFexB20 (2 ≤ x ≤ 20). Наведено арґументи на користь того, що особливості поведінки R(T) цих сплавів можуть бути пояснені з точки зору не тільки розупорядкованості атомної структури, але й ефектів слабкої локалізації. Розглянуто можливий вплив електронної структури сплавів на ці ефекти.