Вплив демографічного фактору на розвиток соціально- культурної сфери регіону - Ситар, Л.Й.; Шевчук, О.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є дослідження та визначення взаємозв’язку між демографічною ситуацією в регіоні та станом соціально-культурної сфери