Нематеріальні ресурси підприємства: значення, поняття та підходи до оцінки - Федоркіна, М.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Нематеріальні ресурси підприємства поряд з матеріальними, трудовими та фінансовими використовуються у створенні вартості, у формуванні конкурентних переваг підприємства. Останнім часом їх питома вага у вартості продукції промислових підприємств неухильно збільшується через посилення впливу тенденції дематеріалізації економіки.