Забезпечення економічної стійкості підприємств енергетичної галузі - Христенко, Л.М.; Чевичелова, К.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження основного змісту економічної стійкості підприємств й вирізнення її основних складових задля встановлення принципів і вимог, а також етапів забезпечення економічної стійкості підприємств енергетичної галузі.