Роль І.О.Стемпковського в пам’яткоохоронній справі півдня України - Ахмід, С.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даного дослідження є визначення ролі І.О. Стемпковського в пам’яткоохоронній справі півдня України на початку ХІХ ст.