Матеріально-побутові умови життя українців у контексті дослідження повсякденності (1953–1964 рр.) - Тєвікова, О. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Стаття є дослідження побутових умов та рівня життя, матеріальних можливостей та духовних потреб, моральних цінностей та установок українських громадян упродовж 1953–1964 рр.