Анализ состояния и направления совершенствования внешней торговли Украины - Бармятов, О.В.; Глущенко, В.С.; Здражевський, В.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є проведення аналізу структурних змін у зовнішній торгівлі України як найбільш розвиненої форми міжнародних економічних відносин.