75-річчя члена-кореспондента НАН України В.Ф. Євдокимова (Вісник НАН України, 2016)
13 липня 2016 року виповнюється75 років Віктору Федоровичу Євдокимову — відомому українському вченому і організатору науки, засновнику наукової школи з розрядно-математичного моделювання, фундатору нового наукового напряму, пов’язаного зі створенням паралельних проблемно-орієнтованих методів розрядно-аналогового моделювання об’єктів різної фізичної природи.