Теоретичні аспекти регіональних особливостей економічно-організаційного механізму агропромислового виробництва - Лагодієнко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної роботи є дослідження теоретичних аспектів регіональних особливостей економічно-організаційного механізму агропромислового виробництва. Дана мета передбачає висвітлення сучасної методології економічно-організаційного механізму та його складових.