70-річчя члена-кореспондента НАН України Ф.Ф. Сизова (Вісник НАН України, 2016)
31 серпня 2016 року виповнюється 70 років доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премії України, заслуженому діячеві науки і техніки України, члену-кореспонденту НАН України Федору Федоровичу Сизову.