70-річчя члена-кореспондента НАН України В.О. Зажигалова (Вісник НАН України, 2016)
4 серпня виповнилося 70 років відомому вченому-хіміку, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки члену-кореспонденту НАН України Валерію Олексійовичу Зажигалову.