Дослідження закономірностей і процесів упорядкування діяльності інформаційних систем економічної інформації - Тищенко, С.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даного дослідження є дослідження закономірностей і процесів упорядкування діяльності інформаційних систем.