Інституційні механізми і інструменти розвитку зовнішньоекономічних зв’язків харчової галузі - Єрмаков, О.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Основною метою статті є дослідження інституційних механізмів і інструментів розвитку зовнішньоекономічних зв’язків харчової галузі.