Основні умови і чинники розвитку регіональних транспортно-логістичних систем - Дороховський, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є дослідження основних умов та чинників розвитку регіональних транспортно-логістичних систем, а також основним тенденціям переміщення товарів у різних країнах.