70-річчя члена-кореспондента НАН України В.Ю. Слюсарчука (Вісник НАН України, 2016)
24 вересня 2016 р. виповнилося 70 рокiв вiдомому українському математику, доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премiї України в галузi науки i технiки члену-кореспонденту Нацiональної академiї наук України Василю Юхимовичу Слюсарчуку.