Особливості формування та оцінювання дослідницьких умінь керівників ЗНЗ - Базелюк, В.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статті йдеться про формування та оцінювання дослідницьких умінь керівників загальноосвітніх навчальних закладів в системі післядипломної педагогічної освіти. Розкрито особливості формування дослідницьких умінь.