Зарубежный опыт использования метана исходящего воздуха шахт - Кауфман, Л.Л.; Лысиков, Б.А.; Лабинский, К.Н. (Физико-технические проблемы горного производства, 2007)
Представленo закордонний досвід перетворення метану, що викидається в атмосферу виходячої струї вентиляції шахт, в джерело енергії. Показано позитивні результати випробувань та промислові зразки обладнання даної проблеми.