Ринкові перспективи розвитку агропромислового комплексу Південного регіону України - Олійник, Н.М. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
У статті аналізуються сучасний стан і тенденції розвитку сільського господарства Південного регіону. Вивчено стратегічні цілі інтеграції агропромислових господарств Південного регіону. Обґрунтовано доцільність створення регіональних агропромислових одиниць, а також побудова ефективної логістики аграрних ринків для сталого соціально-економічного розвитку регіону.