Територіальне планування та розвиток туристичної індустрії: концептуальні засади - Олійник, В.Д. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної публікації є аналіз наукових напрацювань в контексті планування розвитку та управління територіями рекреаційно-туристичного, екологічного призначення.