Реформування банківського сектора в контексті угоди Базель ІІІ - Ломаченко, Т.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є обґрунтування напрямів та перспектив розвитку сучасного стану банківської системи України в умовах посилення впливу світового розвитку банківського сектору та виходу на міжнародні фінансові ринки.