Модель впровадження корпоративного стратегічного плану на засадах економіки знань - Ібрагімов, Е.Е. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є побудова моделі впровадження корпоративного стратегічного плану на засадах економіки знань.