Оцінка сучасного стану інноваційного розвитку України: проблеми та перспективи - Семик, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті: окреслити коло проблем, які постають для України в напрямі інноваційного розвитку, з метою їх попередження. Надання практичних рекомендацій щодо оптимізації національного науково – організаційного комплексу.