Теоретико-методологічні основи розвитку регіональної економічної інтеграції як вищого ступеню економічного співробітництва - Лейн, А.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є визначення теоретико-методологічних основ розвитку регіональної економічної інтеграції як вищого ступеню економічного співробітництва.