Інноваційна спрямованість стратегічного планування в АПК та застосування системи збалансованих показників - Ларіна, Я.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті: розкрити сутність та значення інновацій в аграрній сфері в та запропонувати методику оцінювання їх ефективності на основі збалансованої системи показників.