Філософсько-освітні рецепції людиномірності сучасного наукового знання - Тараненко, Г.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є здійснення філософсько-освітнього аналізу людиномірності сучасного знання, визначення його місця та ролі у трансформаційних процесах сучасного освітнього простору.