Релігійний „самвидав” у 60–80-і роки XX століття - Катуніна, Н.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою статі є вивчення діяльності релігійних громад Ради Церков Євангельських християн-баптистів з організації видавницької діяльності за підпільних умов.