Роль та значення контролю в ухваленні управлінських рішень - Бєлоусов, Я.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою статті є розгляд ролі та значення контролю в ухваленні управлінських рішень на прикладі фінансового контролю шляхом визначення його сутності, побудови класифікації видів, форм і методів проведення.