Особливості стратегічного управління товарним асортиментом та якістю товарів - Григораш, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Мета даної статті – обґрунтувати особливості стратегічного управління асортиментом та якістю товарів в системі менеджменту підприємств споживчої кооперації України.