Діяльність Харківського відділення Російського товариства Червоного Хреста з надання медичної допомоги населенню в дожовтневий період - Робак, І.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Стаття присвячена створенню місцевого осередка Російського товариства Червоного Хреста в Харкові і аналізові його діяльності в сфері практичної охорони здоров'я населення міста в дорадянські часи.