Теоретичні аспекти дослідження регіонального ринку праці - Богатирьов, К.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
. Перед автором постало завдання розглянути теоретичні основи дослідження регіонального ринку праці з метою його раціонального розвитку.