Колодзейчик Д. Кримське ханство й Польсько-Литовська держава: Міжнародна дипломатія на європейській периферії (XV–XVIII ст.) - Черкас, Б.В. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Колодзейчик Д. Кримське ханство й Польсько-Литовська держава: Міжнародна дипломатія на європейській периферії (XV–XVIII ст.): Дослідження мирних договорів із додатком анотованих документів. – Лейден; Бостон: Брілль, 2011. – 1165 с.