Годлевська В. Консолідація демократичного суспільства в Іспанії (1982–1996 рр.) - Алексієвець, Л.М. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Годлевська В.Ю. Консолідація демократичного суспільства в Іспанії (1982–1996 рр.). – Вінниця: ВНТУ, 2013. – 412 с.