Коваль Віктор Савович (Український історичний журнал, 2014)
15 січня 2014 р. в Києві прощалися з Віктором Савовичем Ковалем – дослідником історії міжнародних відносин періоду Другої світової війни, українського самостійницького руху й Голокосту.