Управління якістю підготовки керівників ВНЗ - Чміль, А.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розкриваються концептуальні підходи до управління якістю вищої освіти і принципи якості, що закладені в міжнародних стандартах ISO 9000. На підставі розглянутих принципів запропонована модель системи управління якістю підготовки керівників ВНЗ.