Оцінювання ефективності управління якістю підвищення кваліфікації педагогічних працівників професійно-технічної освіти - Олійник, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розкривається поняття ефективності управління якістю підвищення кваліфікації педагогів системи професійно-технічної освіти як основи для її подальшого розвитку.