Проблеми розвитку управлінської компетентності менеджерів - Зінчук, Н.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розкриваються особливості розвитку системи наукових поглядів на інтегральну рису менеджерів – управлінську компетентність. Особливу увагу приділені обґрунтуванню взаємозв'язку між еволюцією теорії менеджменту та вимогами до професіоналізму практикуючих управлінців.