Економіко-математичний інструмент формування оптимального інвестиційного портфеля в умовах невиявленого ризику - Cітшаєва, З.З.; Валієва, А.Е. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У дійсній статті розглядаються принципи формування оптимального інвестиційного портфеля і пропонується інструмент формування, заснований на економіко-математичному моделюванні процесу.