Парадигмальні образи та символи у філософському осягненні історичних подій - Габриелян, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Рецензія на монографію: Масаев М. В. Curriculum vitae парадигмальных образов и символов эпох и цивилизаций : монография / М. В. Масаев. – Симферополь : ДОЛЯ, 2011. – 512 с.