Братство української державності: історія створення та діяльності - Яблонський, В.М. (Український історичний журнал, 2014)
Висвітлюється історія маловідомої громадсько-політичної організації УНР – Братства української державності. Розглядається його діяльність в Україні та еміґрації, вплив на тогочасні політичні процеси.