Заяць О. Громадяни Львова ХІV–ХVІІІ ст.: правовий статус, склад, походження - Білоус, Н.О. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Заяць О. Громадяни Львова ХІV–ХVІІІ ст.: правовий статус, склад, походження. – К.; Л., 2012. – 219 с. + Додатки (336 с.) + 34 іл.