VII Міжнародна наукова конференція «Історія торгівлі, податків та мита» - Кудінова, А.Г.; Кудінов, Ю.М.; Дячок, О.О. (Український історичний журнал, 2014)
Захід відбувся 24–25 жовтня 2013 р. у Дніпропетровську. Організаторами конференції виступили Міністерство освіти і науки України, Академія митної служби України (АМСУ), Інститут історії України НАНУ та Реґіональний навчальний центр Європейського реґіону Всесвітньої митної організації (РНЦ ЄР ВМитО).